De definitieve gids voor zandstralen

Stralen is bijna iedere keer gedaan teneinde iets te renoveren. Af en toe teneinde iets optisch op te knappen, maar frequenter alsnog uit bittere noodzakelijkheid. Of u meteen de meubels een 2e leven wilt geven, de gevel wilt reinigen of roest moet verminderen, bij Zandstraal

Met zandstralen geef jouw welke kast ons 2e leven. Het opwindende hout komt weer tevoorschijn en kan zijn klaar teneinde gepimpt te geraken betreffende krijt- of kalkverf ofwel om eenvoudig zo te laten. 

 In feite kan zijn zandstralen ons verwarrende term, omdat daar wordt weet sinds 1957 ook niet verdere betreffende zand gestraald!

Graag leveren wij u vrijblijvend in aanraking met een meemaken specialist. Zoekt u ons coating, verf, product of dienst? Verder vervolgens bent u voor ons juiste passende adres.

Woont u dan ook bovendien weg vervolgens een oostelijke gebied, dan laat ons eventjes weten met daar waar de transport geregeld moet geraken. Wellicht kunnen wij uw bestelde meubel verder afhalen mits wij op karwei zijn in de landstreek. We organiseren dan gaarne we hebben een afspraak met u in en komen vervolgens tot u dan ook toe.

Ik moet mijzelf zeker goed beschermen, dat is no problem, je bestel zo'n exclusief masker en doe handschoenen en goede kleding met.

Alle meubels zijn te zandstralen, met bijzettafeltje tot vaste kasten. Geef ze een nieuwe  look of restaureer ze in de originele staat. 

Ook antieke meubels kunnen vaak gestraald worden. Met een juiste (hoeveelheid) straalmiddel en een Di Amore passende druk hoeft het oppervlak niet aangetast te geraken.

Na de zandstraal verzorging zit er geen enige laklaag meer op het meubelstuk, het bezit een stoere look maar dit hout is op dat moment verder enorm buitengewoon kwetsbaar, indien u een kopje koffie op een tafel neerzet zal het bijdragen tot kringen op de tafel en het willen we vanzelfsprekend ook niet. Daarom biedt zandstraalbedrijf Boll meubelservice verder een mogelijkheid dat we uw meubels restylen door ze onder andere in de Whitewash,Greywash ofwel ons speciale blanke lak te zetten, na die verzorging zijn de meubels echt beschermt tegen kringen ofwel andere vervelende vlekjes.  Belangstelling vrijblijvend een offerte

Zandstralen kan zijn ons agressieve methode van gevelreiniging. Dit verlangen is zeggen dat dit enkel is bedoeld voor het verminderen met hardnekkig vuil.

een antieke teak duurzame tafel ontdaan van een bestaan donker uiterlijk en alweer terug gebracht in de oude staat, betreffende ons verbluffend resultaat.

Wilt u in regio daarvan glas, metaal ofwel meubels laten zandstralen? Vervolgens moet u weten dat de onkosten nogal uiteen lopen: elke ondergrond vraagt immers teneinde ons overige straal verzorging.

Wat is een geschikte techniek om te zandstralen, welke druk moet ik gebruiken, die korrel betreffende zandstraalmiddel etc.?

ons laden kastje met teak gestraald, terug gebracht in een oude staat, dit einde resultaat kan zijn tijdloos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *